Een Zorgverbeteraar als kwartiermaker/interimmanager

Soms is er tijdelijk iets extra's nodig om een strategische verandering in gang te zetten, om de puntjes op de 'i' te zetten of om een nieuw fundament te leggen. Wij van Zorgverbeteraars weten dat momentum voor een verandering een kans is die je vaak maar één keer krijg. Het is dan zaak om die kans met beide handen aan te pakken en de verandering op gang te krijgen en te houden.

Een interimmanager van Zorgverbeteraars verstaat deze kunst en kan, bijvoorbeeld in de rol van CIO, (ICT-)manager of kwartiermaker, de organisatie helpen een stap voorwaarts te zetten. Daarbij is er aandacht voor processen en techniek, maar vooral ook communicatie en cultuur.

De interimmanager komt niet 'op de winkel passen', maar fungeert als een loods die tijdelijk aan het roer staat om het schip door een uitdagende passage te manouvreren.

Hulp nodig bij het vormgeven en uitvoeren van informatiestrategie en -beleid? Uw applicatiebeheer efficiënter inrichten? Kwartier maken voor een veranderprogramma of nieuwe functie? Wij denken graag mee, neem gerust contact met ons op.

Zorgverbeteraar Jonas Rubrech

Onze expert

Jonas Rubrech

06 48 250 699


Naar boven